Kovy a špekáčky v bazénu

Ve čtvrtek jsme se vydali za Kovym, že uděláme radost dětem a půjdeme na přednášku nějakého youtubera. Tož nevěděli jsme moc, co od toho čekat a byli jsme zvědaví. A za dospěláky musím před tímto klučinou smeknout. Vtipným a srozumitelným způsobem předal svým posluchačům nejedno moudro a podělil se s nimi o spoustu zkušeností. Kdybych to měla shrnout, tak hlavní téma které se neslo celou přednáškou bylo:

  • nebát se
    • zkoušet něco nového, něco jinak po svém
    • dělat chyby, chyby = zkušenosti
    • vystoupit ze své komfortní zóny
  • Dotkl se i tématu vyhoření, aneb když nás to, co nás bavilo, začne ubíjet. Kovy radil, že netřeba z toho dělat tragedii, že je to normální a že se máme inspirovat u kurovce, kterému uschl kdysi šťavnatý strom. Prostě vystoupit ze své komfortní zóny, zkusit něco nového, nebo nějak jinak, chybami získat nové zkušenosti, rozšířit si své obzory a najít v nich nový šťavnatý strom.

Po přednášce jsme zamířili přes Hrušku na kapličku Pod Markem, ale jak už bývá našim dobrým zvykem skončili jsme někde úplně jinde – ve starém bazénu u Lomné (řeky). A tak jsme si špekáčky opekli na dně bazénu a vyčistili toto místo od chrastí i odpadků. A protože jsme se shodou okolností ocitli na stagei Velikonoční hry, Vašek se zhostil i úlohy organizátora této hry a ochotně radil maminkám s ratolestmi, kde hledat malované kamínky 🙂